Om Dagli'-/LokalBrugsen

Med 359 butikker spredt over hele landet er Dagli'-/LokalBrugsen altid tæt på dig og din hverdag.

Vi bestræber os på at stå for NÆRHED i hverdagen. Ved at være til stede LOKALT, hvor der ikke er mange butikker og centre. Ved at kende vores kunder, og ved at tilpasse os til de lokale behov i NÆROMRÅDET.

Vi er Danmarks foretrukne og mest ansvarlige nærbutikskæde, og samtidig mødestedet, hvor nærvær, service og "det lokale" er et afgørende kendetegn, samtidig med at kunder og medarbejdere føler sig trygge og veltilpasse. Det er ikke uden grund at Vi mødes i Brugsen.

Vi dækker lokalbefolkningens behov for indkøb af dagligvarer i hverdagen. Vi lægger vægt på sundhed, ansvarlighed og friske varer på hylderne. Butikkerne har personlig service og de fleste har åbent alle ugens 7 dage.  

Mange af vores butikker tilbyder en række SERVICEFUNKTIONER: Apoteksudsalg, Tips & Lotto, samt bake-off med friskbagt brød hele dagen, og i mere end 200 butikker kan du altid tanke OK-benzin til lave priser.

Du kan læse om vores og Coop's historie på coop.dk.

Over de kommende år moderniserer vi alle vores Dagli´Brugsen butikker, til det vi selv synes er Danmarks flotteste nærbutikskoncept. I samme forbindelse etablerer vi Dagli´Stuen, de steder hvor vi har de fysiske rammer. Dagli´Stuen stilles til rådighed for indbyggerne i byen, og kan benyttes til møder, aktiviteter eller blot til at nyde en kop kaffe og læse dagens avis.

Vi er meget mere end bare et indkøbssted.

undefined